Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Előadók

Borka Árpád, Évosz készház tagozatának elnökségi tagja (MAKÉSZ), a fenntartható készházak fejlesztője és gyártója

Az ÉVOSZ,  Környezettudatos és Szerelt Technológiás Vállalatok Szövetsége Szakmai Tagozatának (MAKÉSZ) elnökségi tagja.  

Több száz fenntartható szerelt technológiás családi ház tervezésében, gyártásában és kivitelezésében vett részt az elmúlt években. 

Kiemelt fontosságú számára a moduláris házak fejlesztése, a 3D épület nyomtatás természetes kompozit anyagokból és a természetes alapanyagok építőipari felhasználásának fejlesztése, alkalmazása. 

Több, mint két évtizede fejleszti és szerkeszti az egyik legrégebbi és legnagyobb látogatottságú készházas weboldalt, a www.kp.hu -t, ahol eddig 2500 cikket publikált. 

Az elmúlt 10 évben a Kp Sales House Kft-nél felel a fejlesztésért, gyártásért. 

A vállalkozás ÉVOSZ és MAKÉSZ tag, illetve MAKÉSZ védjeggyel rendelkezik, a D&B nemzetközi pénzügyi minősítő által több éve a legmagasabb GOLD AAA minősítésű, mely eredményre a hazai cégek cca. 1,4%-a jogosult. 

A Kenderikum Zrt alapító és igazgatósági tagjajként az egyik legnagyobb karbonsemlegességi potenciállal rendelkező őshonos növényünk, az ipari kender termesztésének újraindításával és a kenderből előállított építőipari statikai és hőszigetelő termékek előállításának lehetőségével foglalkozik.

A 2022-es SOLAR DECATHLON EUROPE németországi versenyen a csapat aranyfokozatú támogatójaként vett részt.  

A Pécsi egyetemmel és több Makész-es és más hazai vállalkozással együttműködve, az “Emberközpontú belsőépítészeti díj” első helyezését hozták el hazánknak a németországi versenyen. 

Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán korábban és az idei évben is előadóként vesz részt a MAKÉSZ fakultatív oktatásán, melynek két témája a “Készházak és moduláris házak jelene és jövője a fenntartható építészetben, valamint az Szerelt házak üzemi előregyártása”.

Weboldalai: www.kp.hu, www.puzzlehome.eu, www.otthontervek.hu, www.kenderikum.hu 

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb