Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Előadók

Jurtin László Tamás, okleveles építészmérnök (Ybl. BME)műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető

Több, mint 20 éve foglalkozom építészmérnöki tevékenységgel. Dunakeszi székhelyen vezetem a JRT Építész Stúdiót, de csapatommal az egész országban dolgozunk. 

Többszáz családi ház építészmérnöki munkáiban vettem részt, de felújításoknál is közreműködtem, társasházakat és középületeket is terveztem. 

Nagyon fontosnak tartom, hogy az általam tervezett, majd épülő házak legyenek kiemelten energiatakarékosak és amennyiben lehetséges fenntartható, karbonsemleges anyagokból készüljenek. 

A munkáim jelentős része szárazépítészeti eljárással megvalósuló szerelt házak (készházak) építésztervezése volt és aktívan részt veszek a Kp Sales House Kft -vel közösen a moduláris házak tervezésében és sorozatgyártásának megvalósíthatóságában. 

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a tervezés során a BIM elvek alapján dolgozzunk és így szorosan együtt tudunk működni a statikussal, a gyártmánytervezőkkel, a kivitelezőkkel, a 3D épülettervezés pedig megkönnyíti az építtetőkkel való munkát is, hiszen a laikusok VR szemüveggel sokkal élethűben el tudják képzelni a tervezett munkát, akik pontosabb döntéseket tudnak hozni. 

Érdekeltség és weboldal: JRT Stúdió Bt.,  www.jrtstudio.hu

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb