Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Előadók

Kovács Zsófia, okl. építőmérnök és műszaki ellenőr, az MM stúdió vezetője

A „hagyományos” építészeti gyakorlatba projektvezetési munkáim során az igények növekedésével egyre nagyobb teret sikerül adnom a valódi fenntartható építészet eszköztárának,a holisztikus szemléletnek és természetes építőanyagoknak.

Meghívott előadóként volt szerencsém több rendezvényen, fórumon részt venni a természetes építőanyagok ismertetésével, legfőképpen a karbonsemleges hőszigetelések bemutatásával kapcsolatban.

Tervezői- és kivitelezői kapcsolataim során folyamatosan van lehetőségem tájékoztatni szakmabeli kollégáimat, építőanyag kereskedő partnereimet ezen anyagok használatáról, és a velük járó előnyökről és alkalmazástechnikáról.

A Szentendrei Néprajzi Múzeumban részt vettem a felújítások szervezésében és az Erdélyi tájegység kiviteli tervdokumentácóiján. A KÖRÉPÍTŐK munkásságának pártoló tagjává váltam. Az MM-mérnök Stúdiót vezetve folyamatosan dolgozok azért, hogy megfelelő minőségű tervek és kivitelezések szülessenek, valamint, hogy helyes információkkal rendelkezzenek a laikus építkezők is.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb