Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BIOKAY BLOG

Ökologikus festékek – új trend az ökologikus szárazépítészetben

A keresleti trendek egyre-másra változnak, kiváltképpen akkor ha új innovatív termékek kerülnek a piacra. Ez érvényes a otthonaink belső tereinek kialakításánál is. De vajon milyen új trendekkel számolhatnak a festők és szárazépítők a következő 2-3 évben? Az aktuális kutatási eredmények világos és egyértelmű választ adnak: ökologikus festékek.

De más kínálati trendek is hamarosan keresettebbek lehetnek az építkezők és felújítók körében, mint például funkcionális festékek (penészgátló), ökologikus anyagok a szárazépítészetben és a homlokzati hőszigetelő rendszerek területén.   

BIOKAY dekor workshop  – ahol a szakemberek elsajátíthatják az ökologikus dekorációs anyagok minden csínját- bínját. Időpontokért érdeklődjön emailben.

A természetes festékekkel való kivitelezést, dekorációs festőtechnikákat folyamatosan oktatjuk Dekorációs workshopjainkon Bíró Árpád festőmester vezetésével

A Düsseldorfi BauInfoConsult 125 festőt és gipszkartonozót kérdezett meg, milyen keresleti trendeket várnak a következő 3 évben? Erre azt prognosztizálták a festők és szárazépítő cégek, hogy főként a festékek között várható jelentős keresleti igény a jövőben: 34%-ok kiemelte az ökologikus festékek piaca fog növekedni. A válaszadók 14-14%-a gondolta úgy, hogy a funkcionális festékek (pl penészgátló festékek) iránti kereslet és az ökologikus szárazépítészeti termékek iránt is növekedni fog a piaci igény.

És hogy hogyan alakult a többi terület az évente megjelenő „Jahresanalyse” tanulmányból kiderül: BauInfoConsult oldalon.

Amennyiben pedig éppen festés előtt áll akkor tekintse meg webáruházunkban ökologikus festékeinket: vályogfesték, mészfesték, szilikátfesték.

Szerző: Biró Péter
Épületbiológus IBN

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb