Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Előadók

Radev Gergő, Varga László Népi Építészeti ifj. Díjas, okl. építészmérnök, a Kós Károly Egyesülés Vándoriskolájának diplomása

Radev Gergő, az ERMIN Mérnökiroda Kft. tulajdonosa, ügyvezetője és felelős tervezője.

Varga László Népi Építészeti ifj. Díjas, okl. építészmérnök, a Kós Károly Egyesülés Vándoriskolájának diplomása, a Vándor Építőmester és Nagyapám Háza Alapítványok elnökségi tagja. 

A Kós Károly Egyesülés építész-mestereivel együttdolgozva, illetve az építőtáborok szervezésében eltöltött évek alatt ismertem meg azt a környezetet és közösséget formáló, alkotó szellemiséget, amelyet építészként és vállalkozóként támogatok, népszerűsítek.

Hiszek abban, hogy értéket a természettel karöltve, közösen tudunk létrehozni – odafigyeléssel, új megoldások felkutatásával.

A szervezetek, amikkel együtt dolgozom a felelős, fenntartható és környezetbarát építést és építészetet támogatják, művelik, fejlesztik. Mindenki számára elérhetővé szeretnénk tenni azokat a korszerű, egészséges, és releváns megoldásokat, “jó-gyakorlatokat”, amikkel közösen építhetünk egy izgalmas és valóban “tiszta” jövőt. Munkánk kiterjed a biofil, szelíd építészeti elvek képviseletétől, a kivitelezés támogatásán át, egészen a gyerekek, a következő generáció oktatásáig. 

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb