Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Előadók

Varga Rita – okl. építészmérnök, Eco-Kuckó Építész Iroda tulajdonosa 

Okleveles építészmérnök, környezettudatos építés szakmérnök.

Az utóbbi időben elsősorban magánépíttetők megbízásából végzek tervezési feladatokat,új lakóépületek,bővítések, felújítás terén.

Elsősorban a természetes alapú, helyi építőanyagokat ajánlom megrendelőimnek. A népi épületek felújítása során szakértőként, tervezőként dolgozom, de csatlakoztam a Népi Építészeti Program mentorai sorába is.

Félállásként középiskolában szakmunkásokat tanítok az építőipari szakmára, a felnőttképzésben előadóként, vizsgabiztosként tevékenykedem. Alapító tagja vagyok a Környezettudatos Építők Egyesületének, itt mint elnökségi tag veszek részt, magam is tartok műhelymunkát, előadást. Öt éven át mint udvargazda szerveztem a „Gyüttment Fesztivál” Építők terének előadásait, műhelymunkáit. A BME Építész Kar meghívott előadójaként többször szerepeltem. Kiemelt érdeklődésem a homlokzati motívumok világa felé mutat, azok megjelenítési formái, és kivitelezése az irány.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb